Hunddagis

Vi på Care4Dogs driver ett av väldigt få hunddagis i Sverige där alla hundar är välkomna oavsett ras, kön eller avvikelser. Detta för att vi har lyckats anställa en av landets kanske mest meriterade beteendeexperter, Magnus Hansson.

Dagisflocken har tillgång till separata boxar inomhus och en stor rastgård  med vindskydd, snedtak, insynsskydd och lite miljöberikning  utomhus. Allt för att hundarna ska få en underhållande och trivsam vistelse.

Hos oss får din hund en aktiv och social tillvaro med två flockpromenader om dagen och två till tre övervakade utsläpp i vår fina rastgård. De så viktiga promenaderna på ca 10 km per dag är något vi verkligen, och i ur  & skur, kan garantera er som kunder! Anledningen till att dessa långa sträckor går att genomföra är att vi som enda dagis i Kalmar baserar vår verksamhet på en balanserad, välutbildad och fast anställd personal som med hjälp av rätt anknytning kan ta med sig hela flocken  samtidigt, utan hjälp av tillfälliga praktikanter. Ett upplägg som innebär en större trygghet för både dig som ägare och din hund. Blir din hund inte tillräckligt trött så kan vi erbjuda löpbandsträning eller annan individuell extraträning. Hunden är ett socialt djur med eget språk. Att få vara en del av en flock har därmed alltid positiva effekter på en hund, en tid då de får vara sig själva och umgås med artfränder.

En typisk dag på Dagis

06.00-09.00  Mottagning av hundar
08.00-09.00  Lek i rastgården
09.00-11.00  Flockpromenad
11.00-13.00  Vila
13.00-15.00  Flockpromenad, aktivering i rasthage och behovsanpassad träning (baserad på väldokumenterad hundpsykologi)
15.00-17.30  Vila och utlämning

Våra priser

  • Heltid  3 495 kr
  • Halvtid  2 400 kr (rullande schema)

För frågor kring vår verksamhet, vänligen se fliken Kontakt.