Butik

När kvalitet är viktigare än kvantitet.

Vi kommer inte ha störst utbud men vi kommer alltid kunna ställa oss bakom de produkter som vi säljer. Hos oss hittar du exempelvis högkvalitativa hundfoder i olika prisklasser och utföranden och naturliga tuggben av rena naturprodukter, till skillnad mot de flesta man köper i andra affärer. Tuggbenen produceras i Europas enda hundbensfabrik där man endast använder sig av naturliga metoder. Älgbenen visar sig hålla betydligt längre än traditionella ben, vilket bl a gör dem lämpliga för hundar med övervikt men som ändå förtjänar en god belöning.

© Fototjänster i Kalmar

Vi säljer även ekologiska hundtillbehörsprodukter som t ex svenskproducerade hundschampon, tvålar och tassalva, Hundschampot med den exklusiva och välgörande Arganoljan, känd för sina fantastiska egenskaper även på människan, är ett schampo i absoluta toppklass för er som önskar en ren och silkeslen päls på era hundar. Här behövs dessutom inget balsam eller annat mjukgörande medel som efterbehandling då Arganoljans mjukgörande egenskaper är fullt tillräcklig för ändamålet.

Vi kan även stolt erbjuda lokalproducerade koppel och halsband i svenskt naturläder. Hos oss hittar du inga koppel som producerats i låglöneländerna utan tillsyn av hur de framställts, utan här stödjer du lokala entreprenörer och konstnärer. Vi samarbetar i dagsläget med två, noga utvalda, leverantörer där den ena tillverkar svenskproducerade maskinsydda koppel. Dessa håller mycket bra kvalité till ett bra pris. Vi kan även erbjuda en helt fantastisk serie helt handgjorda koppel och halsband! Dessa är riktiga konstverk gjorda av en underbar sadelmakare mitt i de småländska skogarna.

© Fototjänster i Kalmar

Vi på Care4Dogs bryr oss mycket om naturen, så hos oss hittar du endast biologiskt nedbrytbara bajspåsar och leksaker. Plaster är ett gigantiskt problem och vi vill göra vad vi kan för att stödja arbetet mot ett hållbart levande. Vi skänker därför pengar till att rena våra hav från plast.

Ideella handlingar mår man bra av, så enkelt är det. Vi väljer därför att skänka 10 % av vinsten till välgörenhet där delar av hundtillbehörsförsäljningen ex går till att mata gatuhundar på plats, kastreriningskampanjer samt utbildning av shelterpersonal, vetrinärer och volontärer. Vinsten av våra kattprodukter går till lokala katthem och det otroliga jobb de gör.