Uppdaterad information gällande verksamheten

Ett personligt företag innebär en personlig och öppen information.

Kära kunder,

Vi vill verkligen tacka för allt förtroende och för alla förfrågningar om konsultationer, pensionat, kurser, clinics, föreläsningar och allt möjligt annat som kommit in det senaste året.
Tack för alla trevliga möten – både med hund och människa. Tack för glada skratt, där några av er även har delat våra tårar. Vi har verkligen haft en fantastisk tid på många sätt, men någonstans måste man inse sina begränsningar. Främst rör det såklart Magnus även om jag verkar, samverkar och backar upp administrativt, praktiskt och känslomässigt i bakgrunden. 

Magnus arbetssituation är för närvarande orimligt hög med jobb från tidig morgon till sen kväll, sju dagar i veckan, utan möjlighet till återhämtning. Hans hälsa har börjat svikta och därför har vi sedan en tid tillbaka bestämt oss för att dra ner på en del av den verksamhet som råder idag och vi kommer därmed inte längre att bedriva hundpensionat eller boka nya konsultationer.
Dagis och butik kommer finnas kvar, men all annan verksamhet läggs på is tills vidare. En utvärdering av vår inriktning kommer att prioriteras och analyseras.

Redan inbokade pensionatsvistelser och konsultationer genomförs som planerat men från och med idag går dessa tjänster inte längre att boka.

Vi hoppas självklart på att i framtiden kunna erbjuda ovanstående igen, samt att vi kommer tillbaka med full kraft!

Magnus Hansson & Mia Engstrand 
Care4Dogs AB